Deellocatie 12: Harderwijkweg

In de toekomst wil de gemeente aan de Harderwijkweg twee woontorens realiseren met circa 160 woningen. Het ontwerpproces is gestart op 1 oktober 2020 en loopt in ieder geval door tot en met het eerste kwartaal van 2021. Er ligt dan een schetsontwerpplan dat naar een definitief ontwerp kan worden uitgewerkt.

Volgens planning wordt het plan in 2022 gerealiseerd. Een derde van de woningen komt uit de sociale huurklasse, 10% wordt middenhuur woningen en daarnaast zijn er koopwoningen in verschillende prijsklassen. Over de precieze aantallen moet nog een besluit worden genomen. De ambitie van ontwikkelaar FABhouse is in ieder geval om op deze plek betaalbare woningen met uitzicht op het Groenhovenpark te realiseren. Het is de bedoeling dat de begane grond mogelijkheden geeft voor werken, ontmoeten en ontspannen.

Deellocatie 12

Hotel + woningen C1 locatie Parkeerterrein Rabo Parkeerterrein Driestar Lombok locatie Winterdijk 14 Ronsseweg Bleulandweg Blokker A1 locatie Antwerpseweg Harderwijkweg Hotel + woningen C1 locatie Parkeerterrein Rabo Parkeerterrein Driestar Lombok locatie Winterdijk 14 Ronsseweg Bleulandweg Blokker A1 locatie Antwerpseweg Harderwijkweg

Terug naar het overzicht van deellocaties