Deellocatie 1: Hotelkavel

De grond van deze deellocatie is in privaat eigendom en op dit moment is het een plein. Het bestemmingsplan geeft op dit moment de mogelijkheid om hier te bouwen. Voor het ontwikkelplan – een hotel en woningen – is een bestemmingsplanwijziging nodig.

In december 2018 won ontwikkelaar ABC Nova de prijsvraag die uitgeschreven was door NS. Vervolgens vond op 16 juli 2019 een informatiebijeenkomst plaats, waarin de ideeën over de inrichting van het gebied werden gedeeld. In oktober 2020 is de overeenkomst ondertekend door de NS en ABC.

ABC projectontwikkeling zal een hotel met circa 100 kamers en daar bovenop 59 woningen realiseren. Op de begane grond is ruimte voor commerciële functies. Sinds december 2020 is het ontwerpteam bezig om de plannen verder uit te werken. In het najaar van 2021 verwacht ABC de huidige fase af te ronden en door te gaan met de bestemmingsplanprocedure.

Nieuws over deze deellocatie

Deellocatie 01

Hotel + woningen C1 locatie Parkeerterrein Rabo Parkeerterrein Driestar Lombok locatie Winterdijk 14 Ronsseweg Bleulandweg Blokker A1 locatie Antwerpseweg Harderwijkweg Hotel + woningen C1 locatie Parkeerterrein Rabo Parkeerterrein Driestar Lombok locatie Winterdijk 14 Ronsseweg Bleulandweg Blokker A1 locatie Antwerpseweg Harderwijkweg

Terug naar het overzicht van deellocaties