Uitnodiging informatieavond Winterdijk 10 december

Mozaïek Wonen en de gemeente Gouda organiseren samen een informatieavond over de plannen voor deellocatie Winterdijk 14. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de avond kunt u vragen stellen aan medewerkers van Mozaïek Wonen en de gemeente.

Het plan
Deze deellocatie ligt ten zuiden van het station en de grond is in eigendom van de gemeente. De beoogde toekomstige functie voor de locatie is wonen, voor de eerste tien jaar. Het gaat om ongeveer zestig kleine verplaatsbare woningen te bouwen op de plek van de oude technische school. U kunt op een tekening het voorlopige ontwerp van de inrichting van het terrein zien. Ook kunt u zien waar de woningen komen. Dit is het ontwerp stedenbouwkundig plan.

Praktische informatie
De bijeenkomst vindt plaats tussen 18:00 en 20:00 uur in de aula van de school Goudse Waarden (Kanaalstraat 31 te Gouda). U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Interesse in een woning?
Er is op deze avond geen informatie beschikbaar over de huur van deze woningen. Bent u geïnteresseerd in een woning? Stuur dan een e-mail naar projectwinterdijk@mozaiekwonen.nl. Mozaïek Wonen houdt u dan via e-mail op de hoogte van de plannen.

291 x gezien